2017. december 20., szerda

Yuri!!! On Christmas 3. fejezet

3. Santa Giacometti


Viktor egy fényes csomagolópapírba tekert dobozt tartott a kezében, s gyanúsan méregette. Kétség sem fért hozzá, hogy nem meri kinyitni. Yuuri eközben csak állt vele szemben egy bögre forrócsokoládéval, és a szemöldökét ráncolta.

– Nem bontod ki? – kérdezte nagyjából tizenöt perccel később, mikor is megunta, hogy szeretett férje csak forgatja azt a valamit.

– Félek – vallotta be Viktor morogva.

– Kitől van?

– Christől.

Ezzel Viktor mindent elmondott. A japán nem is csodálkozott, hogy az orosz retteg kinyitni a dobozt, hiszen Christől bármi kitelik. Yuuri még nézte egy darabig, majd óvatosan elvette a dobozt Viktortól, és leszedte róla a csomagolópapírt.

– Szerintem… mozgasd meg, hátha rájövünk, mi van benne – ajánlotta Viktor.

– Ezt te is megtehetted volna!

Yuuri egy halvány mosollyal megrázta a fejét, majd megrázta a dobozt, ahogy a szőke mondta. Valami zörgött benne, de nem tudta volna megmondani, mi. Lassan kinyitotta, és elborzadva nézte a benne lévő két dolgot. Viktor mellé ült, és belekukkantott.

– Ez…

– Igen…

Egymásra néztek, majd Viktorból kitört az éktelen nevetés.

– Ez csak két kabala – mosolygott Yuuri, kezébe véve az egyiket, ami kutya alakú volt, hasonló, mint Makkachin.

– Rosszabbra számítottam – vallotta be a szőke. – Mindjárt dobok is neki egy üzenetet, és megköszönöm neki.


Chris később válaszként annyit írt, hogy igazán nem tesz semmit, és reméli, jól telik majd a kettejük karácsonya. A mondat végére persze beszúrt egy kacsintós emotikont. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése