2017. március 29., szerda

Blogger #4 - Avagy a Shall We Skate sorsa

Előre leszögezném, még nem 10000000000000000%, amit ide leírok, csupán kiadom magamból a gondolataim tömkelegét, amiről ugye a ficem olvasói jobb, ha tudnak.
Jaj, hát hol is kezdjem? Aki olvassa a Shall We Skate? - Csoportbeszélgetés című Yuri!!! on Ice fanficemet, az tudja, hogy van 14 fejezet, teli chatrészletekkel kedvenc korisaink és hozzátartozóik életéből. Aztán most készülőben van (épp a végét írom) a Shall We Skate? - Csoportbeszélgetésen túl, ami ugye egy rendes, sztori alapú része a fanficemnek.És akkor ott tartunk, hogy... hol is? Ja, igen. Érdemes lenne-e folytatni ezután?

Ezelőtt ez meg sem fordult a fejemben, de tegnap elgondolkodtam: 14 fejezet, majd egy folytatásos sztori után vajon mit kezdjek a sztorival? Mármint egyelőre az lebeg a szemem előtt, hogy totál eröltetett lenne, ha utána visszatérnék a chatre, és minden menne tovább. Persze lehet, hogy két nap múlva másképp fogom gondolni, de most épp ez van.Igen, tudom, hogy akik olvassák, nem szívesen vennének búcsút a sztoritól. Én sem, higgyétek el. És ha úgy lenne, hogy abbahagyom a sztorit, akkor please have mercy!

Arra gondoltam még, hogy ha esetleg abba is hagynám a ficet, így ünnepekre (vagy más dolgokra) való tekintettel tuti, irkálnék chates szösziket (pl. húsvét vagy karácsony, nyár, hawaii, dizsi, napfény, ilyenek). De ne ijedjetek meg, egyelőre még csak gondolkozok. Azt viszont elárulok, hogy a Csoportbeszélgetésen túl az egy durván hosszú rész lesz. :D 

Köszöntem a figyelmet, Ricchan balra el.2 megjegyzés:

  1. Ha nem tudod folytatni, ne erőltesd, de szívesen fogadok belőle bármit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem eröltetem, ha nem fog menni, akkor sajna búcsúzni fogok tőle. :D De örülök, hogy bármit olvasnál belőle, köszönöm. :3

      Törlés