2017. február 22., szerda

You Are The Thunder and I Am The Lightning

Yuri!!! on Ice egyperces songfic, E/1 Yuuri gondolataival Viktorról. A történetet Selena Gomez - Naturally c. száma iheltte. Már az első pillanatkor észrevettem. Amikor minden porcikád megmoccan, amikor kimondasz valamit – akármi is legyen az –, túlontúl természetesnek hat. Sosem erőlteted meg magad ezekben. Mindig tudod, mit tegyél. Mindig tudod, merre menj. Még akkor is, ha eltévedsz, megtalálod a helyes irányt. Természetes, ahogyan kifejezed magad, ahogyan az érzéseidet, álmaidat követed. Én pedig lélegzetvisszafojtva nézlek, valahányszor csak feltűnsz – legyen az a tévé képernyőjén vagy akár előttem.

Természetes, ahogyan egyetlen szavaddal mozgatsz engem, akár egy marionett bábút, és arra terelsz, amerre mennem kell. Még az én utamat is ismered. Azt is tudod, hogyan érd el azt, amit nekem kellene. Tudod, hogyan valósítsd meg az álmaim, az álmaidat. Magad vagy egy élő legenda.

Amikor egymás szemébe nézünk, olyan, akár a csillagok, amelyek épp összeomlanak. Amikor előttem állsz, s én bámulom kék íriszeid, te pedig ugyanígy tekintesz vissza rám, szinte belém fojtja minden szavam, a levegő, amit reszketve beszívok, bent reked egy pillanatra a mellkasomban.

Te egy vihar vagy – így léptél az életembe. Váratlanul, hacsak valaki meg nem mondja előre.

Én vagyok a villámlás – belőled fakadok, te éltetsz, miattad vagyok.

Mozgass hát, légy az, akiért élhetek, aki célt ad nekem, aki fogja majd a kezem, s akinek foghatom a kezét. Hogy aztán én lehessek egyszer a viharod, amelyből villámlásként fakadsz majd.


És majd egyszer, mikor az idő egy pillanatra megáll körülöttünk, s a föld megnyílik alattunk, hadd kapaszkodjak beléd. Viktor.

2 megjegyzés:

  1. Ez egy gyönyörű szerelmi vallomás Yuuritól ;-; Nagyon szépen megfogalmaztad és awww... Egyszerűen csak Aww. <3 Köszönöm, hogy megírtad ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig köszönöm, hogy olvastad és hogy írtál. :3 Örülök, hogy elnyerte a tetszésed :)

      Törlés