2017. február 23., csütörtök

DJ Altin - Egy Másik Oldalad

Rövid, kicsit fluffos OtaYuri novella, főszerepben DJ Altin és egy meglepett Yuri. :3
Zsúfolt… hangos…
Minek hívta ide?
A bárpultnál álldogált, kezében egy pohár koktéllal, miközben a telefonja képernyőjét bámulta, a zene a mellkasában dübörgött, a fények zavarták a szemét. Ennek ellenére nem hagyta el a helyiséget.
Yuri Plisetsky épp Los Angelesben járt, s ezt tudatta Otabekkel, aki meghívta egy diszkóba. A szőke először csak fintorgott, majd beadta a derekát. Viszont ha már elrángatta oda, nem az lenne az illendő, hogy ő is ott legyen?
Fújtatva csúsztatta a telefont a zsebébe. Tíz üzenetet hagyott a kazak srácnak, de nem válaszolt, és ami azt illeti, egy órája nem volt online. Felsóhajtott. Menjen? Ne menjen? Amióta csak betette a lábát az emberektől zsúfolt helyiségbe, azóta ezen gondolkozott. Talán Beka valami miatt nem tudott elmenni. De akkor miért nem írt?
Ekkor a zene megállt, s mindenki a DJ pult felé nézett, ahol a barna hajú srác felvette a mikrofont, a fejhallgatót pedig lecsúsztatta a nyakába.
– Pörgessük tovább a hangulatot? – kérdezte, a tömeg pedig igenlően kiabált. A srác elnevette magát. – Akkor hát át is adom a helyem Altinnak. Rá vártatok egész este nem?
Yuri meglepetten pislogott, még mindig a bárpultnak támaszkodva, néhány hajtincse kicsúszott a laza copfból, amibe kötötte. Altin?
A közönség megint igenlően kiabált, többen fütyültek is. Aztán a srác már át is adta a mikrofont egy másiknak, és az orosz valóban Otabeket vélte felismerni a keverőpult mögött. Még a szája is tátva maradt. Ő azonban nem mondott semmit, csak mosolygott, és el is kezdte keverni a zenét, és az emberek ujjongásba, visongásba, füttyentésekbe kezdtek, majd mindenki visszatért a táncoláshoz. Yuri még egy ideig hunyorgott, aztán bentebb rohant a közönségben. Mivel az évek alatt elég rendesen megnyúlt, így az emberek nem takarták azt, amit ő látni akart: Otabeket.
A szája továbbra is tátva maradt. Három éve már, hogy barátok lettek, de a másik sosem mondta, hogy a korizás mellett ezzel foglalkozik. És a fene vigye el, nem is csinálta rosszul!
Az oroszt teljesen megigézte a látványa: a fejhallgató a nyakában, fél kezével az egyik füléhez fogta, míg a másik a keverőpulton táncolt. Tekintetét egy pillanatra sem vette le róla. Fekete pólója hullámzott, ahogy teste ritmusra járt, a csuklószorító a karján pedig már csak plusz volt. Yurit innentől semmi más nem érdekelte, csakis ő.
You reach me somewhere deep within…
Csuklója összeszorult, egy izzadságcsepp legördült kipirult arcán.
… I can’t believe that tonight I’m here with you…
A zene mintha végtelen volna, úgy követte a másik, és a szőke észre sem vette, hogy enyhén ugyan, de az ő teste is felvette a ritmust.
Felismerte a Now you’re gone című dalt a Basshuntertől. Mosoly formálódott ajkain.
And I miss you here now you’re gone…
Otabek keverés közben némán énekelte a dalt.
Tekintetét nem szakította el a kazak srácról. A zenék sorban mentek le anélkül, hogy észrevette volna, aztán Otabek intett valakinek maga mellett, s egy másik (talán idősebb) fiú lépett a helyére és vette át a fejhallgatót. A kazak aztán eltűnt a tömegben. Hova megy? Miért?
Yuri kissé riadtan kapkodta ide-oda a tekintetét, míg a zene ment tovább, s az emberek táncoltak körülötte, ügyet sem vetve rá. Aztán néhány perc után valaki hátulról átfogta a derekát, állát a vállán pihentetve.
– Hiányoztam? – kérdezte a szörnyen ismerős hang, Yuri pedig megkönnyebbült karjaiban.
– Ne tűnj el megint így! – mondta tettetett sértődöttséggel az orosz, majd elnevette magát, és jobban belecsúszott a másik ölelésébe.
Újabb dal csendült fel a Basshuntertől, s ők ide-oda dülöngélve hallgatták a zenét, Yuri közben ujjait lassan a másik kezére csúsztatta a derekán, amit a kazak aztán egy, a nyakára adott csókkal díjazott.
All I ever wanted was to see you smilin’, all I ever wanted was to make you mine – énekelte Otabek a fülébe, amitől a szőke azonnal elpirult. – I know that I love you, oh, baby, why don’t you see? All I ever wanted was you and me…
Yuri úgy érezte, szíve azonnal kiugrik mellkasából. Beharapta alsó ajkát, egy pillanatra összeszorította szemét, aztán az ölelésben megfordulva Otabek szemeibe nézett, és magához rántotta egy hosszú, szenvedélyes csókra.
Mikor elváltak, Otabek mosolygott, Yuri pedig magához ölelte, hogy nyerjen egy percet magához térni. Aztán újra a szemeibe nézett.
– Akkor nem csak én vártam erre három évet?
A kazak a fejét rázta.
– Megmondom őszintén, ha az ölelésemet másképp reagáltad volna le, az égés lett volna.
Erre mindketten felnevettek.
But me and you, we’re meant to be together…
A zenét hallgatva álltak tovább a tömegben, egymás karjaiban, lassú csókolózásba kezdve. A világ egyszerre megszűnt létezni, s a zsúfoltság most már nem zavarta Yurit.
Egy óra múlva már az orosz hotelszobájában voltak, Otabek gyengéden cirógatta a szőke derekát a pólója alatt, miközben ő az ölében ült, hevesen csókolva őt a száján, az arcán, a nyakán – ahol csak érte. Aztán Otabek eltolta magától egy pillanatra.
– Yuri… vagyis… Yura…
A fiú elpirult, s egy másodpercre félrenézett, majd vissza a srácra.
– Hmm?
– Azt hiszem… mára hagyjuk abba! – pihegte a kazak, enyhén rózsaszín arccal, mosolyogva.
– Biztos, hogy ezt akarod? – kérdezte Yuri.
– Biztos, hogy te ezt akarod?
Az orosz összeráncolta a szemöldökét, fejét enyhén oldalra döntve, s Otabek rögtön tudta, hogy nem érti, mit is akar ezzel.
– Figyelj, Yura – sóhajtott –, eddig sosem beszéltünk arról, hogy járjunk, meg ilyenek. És csak most jöttünk össze.
– Igen, és?
Otabek halkan felnevetett.
– Nem akarok az első alkalommal neked esni, érted?
Yuri egy néma ó-t formált ajkával, aztán kissé csalódottan felsóhajtott, és lemászott a másikról, elterülve a hatalmas ágyon. Otabek hasra feküdt mellé, s a szőke tincsekkel kezdett játszani, amik időközben majdhogynem teljesen kiszabadultak a copfból.
– Igazad van – suttogta aztán az orosz, majd a kazak felé fordult, és átölelte. – Csak szépen lassan.
Egy csókot kapott a homlokára előzetes válaszul.
– Szeretlek, Yura.

– Én is szeretlek, Beka.

*

Dalok:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése